tisdag 9 oktober 2007

Träning!

Foto: Prickiga Pottan från Bosieboo

Har kikat lite på denna! Så tuff! Tänkte köpa den och se vad hon gör. Har en släkting som har en tös som är sex veckor äldre än Vildingen och hon går på toaletten redan! Helt otroligt! Hon säger till när hon känner att det är dags och oftast så fungerar det! De har inte slutat med blöja än, men det står nog inte på förrän hon är rumsren! hahahaha Så nu blir man ju lite nyfiken om Vildingen är redo att försöka lite smått. Söt är den i allafall och funkar det inte nu, så får den så snällt vänta när det blir dags. Denna är från Bosieboo och kostar 245 kr. Söt potta helt enkelt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En sån potta vill jag med ha när lillan är i pottålder. Söt! Min syster har en tjej som är 20 månader, hon vill sitta på pottan varje dag men än har det inte kommit något. Hon har inte riktigt fått kläm på det men vill vara stor tjej :-)

"M" sa...

Hej Jessica, ja det ska bli kul att se vad vår lilla tjej gör när hon får pottan. Läste i senaste Mama om potträning för små barn och jag måste erkänna, jag tycker det är svårt att se när det är dags, oftast är det ju redan försent när man fattar att hon är "i behov"! :-)