lördag 20 oktober 2007

Restaurangbesök

I väntan på köttbullarna! :-)

När vi väl var nere på stan hade klockan hunnit att bli strax efter ett och magarna kurrade, dags för lunch. E fick köttbullar med kokt potatis och lingon och hon var så duktig, åt nästan allt och drack så ordentligt ur glaset med sugrör! Flirtade med borden runtomkring och njöt av att få vara i centrum! :-) Nytvättade kläder hade hon...INTE när vi gick därifrån! Lingonsylt och brun sås överallt! Hahahaha
Helt sjukt att det har gått så fort, här sitter vi och beställer in barnmeny, det känns som igår när jag höll henne för första gången...nu blir jag lite sentimental! Snyft!
Efter restaurangbesöket gick vi till en leksaksaffär! Väl där fick E en leksaksmobiltelefon, hon blev såå glad. På väg till kassan hittade jag även en nappflaska till hennes docka. En sådan där nappflaska där det ser ut som välling i flaskan och när du vinklar den så ser det ut som att vällingen försvinner i takt som du "matar" dockan. När vi kom hem visade jag E hur hon skulle mata dockan och hon såg så söt ut där hon satt i fåtöljen med dockan i famnen och den lilla välllingflaskan i ena handen. Sött!

Inga kommentarer: