måndag 29 oktober 2007

Mamma och pappa kväll!

Idag måndag och i morgon tisdag har dagis stängt, studiedagar, så E har varit hos farmor och farfar. Hon ska sova över där och så hämtar vi henne i morgon efter jobbet. Hon blev såå glad morse när vi berättade att hon skulle få åka till dem!

Så idag har vi passat på att gå ut och äta efter jobbet. Vi åt grekiskt, så gott! Det var evigheter sedan vi åt grekiskt. Vi tog varsin förrätt, jag tog dolmades(vinbladsdolmar med tsatziki) och sambon tog saganaki(friterad fetaost med citron). Till huvudrätter: Biffteki samt fetaostfylld kycklingfilé. Himmelskt gott! Vi är rätt vana greklandsresenärer båda två och älskar Grekland. Men i och med att vi börjat att åka till asien så var det ett tag sedan vi var där, rättare sagt 4 år sedan. Vi har en ö som vi gillar skarpt, Naxos, så dit vill vi åka med E i framtiden. Den är helt perfekt för barn!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Saganaki är inte friterad fetaost utan en hårdost som är panerad med öl och mjöl och sedan friteras.God är den med citron!

"M" sa...

Hej Anonym! Tack för ditt inlägg! Och jag som trott att det är fetaost! Älskar det och speciellt med citron till, eller hur? Ha det gott!