måndag 29 oktober 2007

Dagens shopping!


Bidde en bok, "Callgirl på Manhattan", det var några månader sedan jag läste ett gäng böcker så nu känner jag att det är dags igen. Ikväll tänder vi i den öppna spisen och bara slappar med lite choklad, "cityakuten" och en varm och sprakande brasa!

2 kommentarer:

AnnaStina sa...

Hej söta du! TACK för kommentarerna du skriver på min blogg! :) jag blir alltid lika glad!! :) Det låter helt underbart med en kväll framför öppna spisen. Här är vi alltför dåliga på att elda i våra... måste skärpa till oss ;) för det finns ju egentligen inget mysigare på en mörk höstkväll. Som du kanske har sett så har vi nu äntligen bokat vår Thailand resa. Vi flyger iväg den 13:e december och jag LÄNGTAR! :) Det känns på något sätt mer "verkligt" när man bokat biljetten så nedräkningen har helt klart börjat. Jag önskar dig och din mann en riktigt mysig fortsättning på kvällen! :) Själv ska jag göra något så ovanligt som att lägga mig tidigt idag, får väl se hur det går med den saken ;) Happy shopping på H&M imorgon! Kram! :)

"M" sa...

Hej vännen! Tack snälla för din kommentar! Min lilla blygsamma blogg är inget i jämförelse med din! Förstår att du längtar, det gör jag med! Vi har ännu inte hittat några bra priser på flygbiljetter, men vi brukar ha is i magen och väntar nog några månader till. Vi reser ju inte förrän i mars. Kram!