onsdag 12 september 2007

Nu ser vi slutet......på vårt stora köksprojekt. Det vi har gjort som har tagit sådan tid, är att byta rum för köket. Allt skulle dras om, vatten och avlopp samt el. Det har varit jättejobbigt vissa perioder, byggdamm överallt och en liten nyfödd mitt i allt detta. Men nu, som sagt, börjar vi se slutet och igår var glasmästaren här och började arbetet med att sätta upp de första bitarna av glaset. Man blir ju så ivrig bara, man vill ha allt klart på en gång! Men det kommer att bli jätteläckert när det är klart, vi är sååå stolta över valet av kök och våra egna små designlösningar!


En av dessa lösningar är att placera eluttag mellan två bänkskåp. Vi har ju som sagt inga överskåp i vårt kök och kontakter måste man ju ha någonstans. Då kom vi på att vi kunde sätta dem mellan två skåp och det blev jättebra och en detalj som många uppmärksammar när de ser vårt nya kök. Dessa uttag är i stål och från Jung. En annan lösning är skåpet med skjutdörrar som jag visat bild på tidigare i bloggen.

Det har varit en utmaning att planera/bygga(i den mån vi kunde själva utan hantverkaren),men jag vete 17 om jag skulle göra om det! :-)

Inga kommentarer: