onsdag 2 januari 2008

Förrätt, varmrätt och efterrätt!


Efter "minglet" dukade jag fram förrätten som bestod av två olika sorters löjrom, svensk från Kalix och amerikansk. Var faktiskt ingen större skillnad, förutom att den svenska var aaningen saltare! Till det, ännu en flaska skumpa...


Tyvärr så glömde jag av att fota varmrätten som bestod av "Tranbärsglaserat majskycklingbröst med svamp och ärtsås", det var sååå gott! Receptet kommer från ICA's Buffé! Besöket gjorde varmrätten och efterrätten och jag gjorde snittarna och förrätten och allt blev verkligen jättegott! Ja till sist så kom ju efterrätten(även det receptet från Buffé) och vad sägs om "vaniljkräm med champagnegelé och hallon"....?


Vid det här laget var vi rätt mätta, så efter att vi intagit denna underbara rätt satt vi bara och myste och drack lite vin och inväntade tolvslaget och ännu en flaska skumpa :-)

1 kommentar:

TessTess sa...

OJ! Efterrätten såg inte illa ut! :-) Mumms