måndag 14 januari 2008

Helgen!

I lördags regnade det och blåste från alla håll och kanter så vi höll oss inne hela dagen, tills det var dags för mig och sambon att ge oss ut, vi skulle ju på teater. E's farfar skjutsade oss till Heaven23, där intog vi en drink innan vi sakta drog oss mot Lisebergsteatern för att se kvällens föreställning. Det var faktiskt rätt bra! Tomas von Brömsen är rätt kul insåg jag där jag satt. En tant som satt brevid skrattade något så vaaansinnigt åt Tomas att vi började skratta åt henne och så där höll det på hela tiden. Mellan skrattan satt hon och tryckte i sig Ahlgrens bilar, för att sedan helt plötsligt brista ut i skratt så bilarna flög över stolsraden framför! Hahahahahha

Ser lite läskigt ut, men det är sååå gott, små korta ben som är jättegott grillade, finns med barbeque, honung etc. Perfekt att ta med sig i en påse på sommaren till stranden, båten, picknick.
Efter föreställningen var vi jättehungriga så vi gick faktiskt och köpte grillade kamben. Om ni aldrig har ätit grillade kamben, så gör det nästa gång ni kommer till Göteborg. De flesta butiker med en delikatessbutik har detta och det är så gudomligt gott att sitta och knapra lite på kvällskvisten! Vi gjorde det fatala misstaget som man alltid gör man när man handlar på tom mage, det blir alldeles för mycket! Vi köpte även lite kex och camembert till "dessert" till kambenen, men inte orkade vi det! :-)

Inga kommentarer: