fredag 4 januari 2008

Dagen

Bild tagen tidigare i höstas på vår 1097:e tacomiddag! :-)

Vaknade i morse och var så där supertrött igen. Skönt att det var fredag, en dag att ta sig genom och sedan ledigt igen! Hahaha

E sov i sin "nya" säng i natt...till klockan 4 då vi hörde en duns i väggen, hon vaknade och sambon sprang in och hämtade henne. Hon somnade inte direkt utan låg och gosade i över en timme innan jag hörde att hon snusade gott. JAG däremot kunde inte somna om , försökte nollställa hjärnan men planer för resan kom upp, jobb och en massa annat, så när klockan ringde i morse var jag seeeeg!

E åkte med pappa till farmor och farfar i morse och jag tog mig till slut till jobbet. Inte många där idag, kan förstå dem, omöjligt att få tag på folk, känns som att alla är lediga. Hade endast en handfull jobbsamtal på förmiddagen, sen vart det tyst så in i bänken! Fast jag hade att göra, ARKIVERA 2007 års dokumentation, möteshandligar etc etc. Sprang ut på lunchen och köpte världens godaste soppa som kan hämtas vid ett fik som ligger vid Gusav Adolfs Torg, tomat och morotssoppa med nachos och fralla. Den är så god den där soppan att det inte är sant. Å idag passade det så underbart gott med soppa för det har varit riktigt kallt ute idag och blåsigt!

Ja, sen kom sambon och E och hämtade mig och vi gjorde i ordning middag och som vanligt på fredagar, JA, tacos! Hahahaha..snart måste sambon fria, så många fredagar som jag låtit han få sina tacosmiddagar! :-) Å vi har ju helt snurrat in på tacotubs, alltså "båtarna", som är lite enklare att äta än de vanliga tacoskalen, tycker jag i alla fall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej "M"!
"P"s mamma här igen. Kul att höra att ni haft en bra jul och nyårshelg. Har själva haft det toppen, varit kvar i stan över helgerna: jul i år hos mormor och morfar tillsammans med morbror och hans familj inkl två kusiner till "P", full rulle m andra ord. Och galet många julklappar till "P", tror det landade på 31 (!) st från oss, släkt och vänner. Får införa ngn restiktion nästa år... Min syster m fam som bor i Sthlm kom sedan ner och firade traditionsenligt med nyårskalas hos oss. "P" vaknade 23:15 och gick sedan inte att lägga om , alldeles för mkt roligt som hände. Packade in honom i hans overall - nu har han firat sin första nyår under raketerna, mkt uppskattat.

Så till vad jag tänkte skriva efter ditt inlägg: Skottår i år vilket innebär att DU kan passa på att fria 29 feb (en fredag så slå till vid tacosen)

God fortsättning/Bästa hälsningar "K"

"M" sa...

Hahahahahahaha Hej P's mamma! Tack för tipset! Det var riktigt bra!

Det låter som att ni haft bra helger, både jul och nyår, härligt! Även ni verkar ha familjen på olika håll i landet som vi och det innebär lite pusslande, eller hur? Det där med julklappar i mängder känner jag igen, trodde inte det var sant när E skulle öppna alla dessa julklappar! Men sen måste man ju erkänna att det är ju såååååå roligt att se deras min när de öppnar sina paket så man hade ju faktiskt kunnat köpa lika många till, eller hur? Erkänn! :-)

Tack för ditt inlägg är hos mig!
Ha en fortsatt bra helg "K"

Anonym sa...

Ok - erkänner (även om hela mitt försök till ansvarstagande förälder raseras, hahaha)

"M" sa...

:-) Hahaha I know!