måndag 12 november 2007

Morgondagen...

...bjuder på fäktning! Jo minsann, efter jobbet är vi ett gäng kollegor som ska träffas och prova på fäktning. Det ska bli riktigt roligt och förmodligen jättejobbigt! Jag menar, skutta omkring som en musketör i 2 timmar, orkar jag verkligen det? Vad har jag gett mig in på? Hur kommer min kropp att må på onsdagmorgon då jag bokat massage på jobbet? Kan det verkligen vara värt det? :-)

2 kommentarer:

AnnaStina sa...

Hej söta du! Efter dina glada inlägg hos mig så kommer här ett från mig hos dig :) Mina senaste dagar har varit SÅ galet hektiska pga mitt super kul interiöruppdrag så jag har tyvärr inte fått tid att svara på alla kommentarer jag fått men jag läser dem och blir GLAD så TACK! :) Uppdaterade mig lite på din blogg nu och den där "Nallen" butiken är ju bara underbar! Shoppade en Burberry body där till hjärtat när jag var höggravid. Hon har aldrig använt den för den var totalt opraktisk visade det sig ;) så jag ska rama in den till en tavla en vacker dag..! Nu är det bara 4 veckor till vi reser så jag LÄNGTAR.! Om ni har vägarna förbi Phuket till våren så vore det kul att ses :) Önskar dig en mysig kväll. Kram! :)

"M" sa...

Hej!! Tack för ditt inlägg! Jag med flera(dina bloggläsare) är så nyfikna på ditt uppdrag och vi håller tummarna att uppdragsgivaren ger sitt OK till dig att få visa några bilder från "projektet". Yes, "Nallen" har galet fina kläder! Självklart kan vi ses, vi kommer förmodligen att bo på Nai Harn Beach, granne med er tror jag(?). *kram*