onsdag 21 november 2007

Dagen

En GLAD E, som vi är vana att se henne. Bilden är från i april, E är ca 10 månader.

I natt hände det igen - E bajsade på sig! Samma sak igår natt, då vaknade vi att att hon var ledsen och när sambon bär in henne till oss tycker han att hon känns blöt...jodå! Det kan man ju säga! Stackars E! Det vara bara att ställa henne i duschen, klockan halv ett, och därefter klä henne i nya rena kläder och sen bums i säng. Efter detta bryska uppvaknandet trodde man ju att hon skulle vara ledsen, men nej, hon satt mellan oss i vår säng och pratade och skrattade och hade hur trevligt som helst! hahahah..vi kunde inte annat än skratta vi med! Så vi var lite trötta igår och idag. I morse drog vi iväg till dagis som vanligt och när jag ska gå därifrån så är E lite "mammig"..hmm..det brukar inte hända, speciellt INTE när hon kommer till dagis, men idag var det något speciellt..

1 ½ timme senare ringer de från dagis och säger att E har feber och ligger och sover! Sambon kastade sig in i bilen och hämtade henne och hon var sovit hela dagen i omgångar. Ledsen, varm och allmänt dålig har hon varit. Ocn nu är jag nästan helt säker på att det är tänder igen. Förra gången blev hon oxå jättedålig i magen och fick hög feber. Enligt sambon har hon gråtit varje vaken stund idag..usch, stackars E!

De läkare som säger att tänderna inte påverkar barnen utan att det är en skröna, till dem säger jag bara - välkommen hit och torka bajs kl 02.30! :-)

Inga kommentarer: