onsdag 5 november 2008

Sjukling


Har varit hemma idag med E. Igår ringde nämligen dagispersonalen till sambon och sa att E verkade hängig, hostig och trött. Så han åkte dit, väl där hade hon piggnat till så mycket att han var tvungen att jaga henne för att få hem henne! :-) Så för säkerhetsskull har vi haft henne hemma idag! Vi har busat, bråkat, ätit lunch, sovit, fikat och busat lite till!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt det är att höra att ni också bråkar ;) hmm.. de är ganska bestämda nu de små... Vilka underbara bilder du lagt ut från poshtots. Oh my ! VEM köper en sån där prinsessevagn kan man undra? Hoppas att din E kryar på sig och att du får en lovely torsdag ! och just det ja - jag har lagt ut Johannas kalender på min blogg nu :) Kram !

Ann sa...

Sjuk eller ej, mysigt låter det iaf!!
Ibland är det rätt skönt när dom inte är supersjuka o man är hemma mitt i veckan o umgås.
I vanliga fall när man VAB:ar så är det ju lite ledsamt att se dom sjuka.

kram o hoppa hon mår bättre!!!

"M" sa...

AnnaStina - ja, nu börjar det bli rejäla bråk oxå, för dom du säger, de är rätt bestämda!:-)
Tack för bilder på Johannas kalender som du gjorde förra året, nu blir det till att pyssla här hemma för att se även jag kan få ihop något! Kram

Ann - Ja, visst är det mysigt att vara hemma "bara så där", vi fikade och bara hade det såå bra. Hoppas ni har det bra sista tiden på plats på Phuket! Kram

Anonym sa...

Hei,

Jeg så din blogg gjennom gizmolina sin blogg og håper at det er greit om jeg spør om litt hjelp.

Jeg skal overraske min beste venninne med en tur til Gøteborg ( hun fyller 40 år)

Vi reiser med tog og ankommer Gøteborg ca kl 1100 fredag 9.januar vi reiser tilbake på lørdag med toget som går kl 1630.

Vi liker å shoppe, spise god mat (og drikke)se og oppleve ting.

Har du forslag til hva vi burde gjøre, hvor vi bør spise, hyggelige puber og et bra hotel i sentrum, så hadde jeg blitt kjempeglad. Alle forslag mottas med takk :o)

Ha en fortsatt super kveld.

"M" sa...

Hej Helén! Självklart ska jag försöka hjälpa dig! Jag ska fundera ut några bra ställen för dig och din väninna för shopping, mat och god dryck! Jag återkommer till dig!

"M" sa...

Helén - här kommer lite tips.
Boende:
Hotel Avalon – mitt i centrum, nära till bra matställen, bra bar.
Elite Plaza Hotel – även bra lokaliserat i stan. Rakt över gatan ligger Brogyllen, ett underbart café med MASSOR av godsaker! I gatuplan ligger puben Bishop’s Arms.

Matställen jag gillar:
FARELLIS – mitt på Avenyn. American style. Bra spanläge(haha) och supergoda tunna pizzor. Deras nachotallrik är bara sååå god! Kan bli mycket folk en fredag.
MAÑANA – helt underbara tapasrätter, mycket folk på fredagar, boka bord!
TRANQUILO– sydamerikanskt, mycket folk på fredagar, boka bord!
RESTAURANG SJÖBAREN(Linnéstan) – ta ett glas champagne och ät en god fiskrätt innan ni reser hem! Boka bord!
SOHO – för en fika!
MAGNUS&MAGNUS – middag!Boka bord!
BLISS – bra spanläge och mycket folk en fredag, boka bord!

För drinken:
Hotell Avalons bar
Bliss
Farellis
Peacock Dinner Club
Det finns en hel del ställen där det är trevligt att sitta med en drink, rör ni er i centrum så kommer ni att hitta en hel del.

Shopping:
Det finns en hel del shopping kring Hotell Avalon och dess närområde. Finns en hel del roliga och mysiga affärer runt Kungsgatan och dess kringliggande gator. Linnéstaden är en stadsdel som också har bra shopping. NK varuhuset är ju alltid trevligt! Finns en mängd inredningsaffärer i centrum som är värda ett besök, men jag vet inte om ni är intresserade av det?

-Är det fint väder kan ni promenera in till Trädgårdsföreningens lilla café(Rosencafét) och ta ett glas vin där, mysigt om vädret är OK.
-Ett besök på Röhsska Museet(designmuseum) kan vara kul om de visar någon intressant utställning.

Eller så shoppar ni järnet och äter och dricker gott helt enkelt! :-)

Klem
Madeleine