onsdag 12 november 2008

Bonde söker..


Zappade mellan "Bonde söker fru" och den nya realityserien "Charterfeber" som skall visa hur norrmän beter sig på sin semester. Tyckte inte att det var så stor skillnad från hur vi svenskar beter oss! :-)

Är det bara jag som får rysningar av Magnus i "Bonde söker..", å då pratar vi inte rysningar av välbehag...han är lite obehaglig på något sätt...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser nu att du är hemma sjuk så jag skickar massor med KRYA PÅ DIG kramar så att du fort ska bli frisk igen ! :) Ang. Magnus i Bonde söker så säger det ju en del då man ställer ut foton på sig själv vid tjejerna sängar... hmm.. ;) Vilken fin jacka du beställt till E föresten. Bra shoppat ! :) Önskar dig en skön torsdag. Kram ! :)

Snart tretti sa...

Huff, blir nesten pinlig berørt av den Charterfeberserien.. hehe:)

Lotten sa...

Jag följer inte Bonde... men jag tittade på charter-norrmännen. Det var ett kul program.... men jag tror att vi svenskar är precis likadana ;-)

"M" sa...

AnnaStina - tack sötaste du! Idag mår jag lite bättre och har jobbat halv dag. Jackan väntar jag på nu, ska bli kul att se om den passar! :-) Ha det så bra!

Grombaben - kommer inte ihåg vad hom med kryckorna heter men hon verkade så härlig på nåt sätt, nu ser vi i Sverige säkert första säsongen eller nåt..?

Lotten - ja, det är nog inte så stor skillnad mellan oss när det gäller chartersesor! Haha