lördag 8 november 2008

Att surfa

Bild: Par Courrier
Är det bara jag som villar bort mig i cyberspace när man börjar läsa bloggar som tipsar om andra bloggar som tipsar om andra bloggar.......? Till slut har man glömt bort vart man var från början för man hittar så många roliga bloggar hela tiden!! Å tiden bara försvinner när man kliver in i shabbychic hus, småbarnsår, resebloggar och matbloggar! Nä, dags att släcka ner och dra täcket över sig! :-)


Ha de gott!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är lätt att bli sittande och sufra runt i timmar.. ;) Ser att du beställt de vimplar jag tittat på till Johanna. Super fina är dom ! :) Synd vi inte får tillfälle att ses då du är i Oslo den här gången men det blir ju fler tillfällen ! Önskar dig en underbar söndag. Kram ! :)

Anonym sa...

ja, det var så jag hittade dig och fastnade här. jag bor också i göteborg btw. så ibland kanske vi går förbi varandra på åhlens och veti nte att vi är M och sannasmamma :-)

"M" sa...

Hej igen! Ja, nästa gång får vi se till att träffas över en fika! Vimplarna är så fina, ska bli kul att se hur de ser ut när de kommer! Ska köpa en lång på ca 5 m som jag ska ha på en annan vägg i hennes rum, får se hur det blir. Hoppas ni får en toppensöndag! Här regnar det som bara den kan jag tala om! Kram

"M" sa...

Hej Sannas mamma! Kul att du har hittat hit till min blogg och tack för trevligt inlägg! Hahaha, vi har säkerligen passerat varandra på stan! Idag är det ju ett riktigt trist väder här i Götet så jag passar på att städa, kul va? ;-)
Hoppas ni har en superduper söndag!