torsdag 13 november 2008

Dagens tips

Bild: Martha Stewart
Avslutar kvällens bloggande med ett litet tips till barnrummet. Köp en rislampa på IKEA för några tjugor, gå till en hobbybutik(typ Panduro eller liknande) och köp lösa fjärilar som du fäster med värmetåligt lim på lampan. Voila!

Du kan även köpa fint mönstrat brevpapper och klippa ut egna fjärilar som på bilden så kan du matcha och mixa som du vill!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Happy fredag bloggis ! :) Du, jag tittade på de där fina vimplarna med stjärnor på någonstans på nett men nu har jag tappat bort vart det var ? så jag blir super glad om du kan mejla mig adressen för de är SÅ fina och skulle passa i ett interiöruppdrag som jag håller med med just nu. Njut dagen ! och hoppas att du mår bättre. Kram ! :)

"M" sa...

Hej!
Du, jag är inte säker på att vi har tittat på samma för jag googlade och hittade en tjej på Ebay som säljer vimplar. Den jag köpte är endast 1,75 cm lång men hon syr upp efter önskemål. Jag tror att jag betalade ca 100 kr för min inkl. frakt till Sverige. Här är dock adressen till hennes Ebaybutik!http://shop.ebay.co.uk/merchant/dawn0465
Maila henne och fråga om hon har fler eller syr upp!
Jag fick min på bara några dagar direkt i brevlådan.
/Madeleine

Anna sa...

Jamen vad gulligt :-) Trevlig helg, kram ANNA

"M" sa...

Anna - ja, jag tyckte det var lite smart att "hotta" upp en vanlig rislampa på ett sådant enkelt sätt!
Önskar dig en trevlig helg!! Kram kram

Anonym sa...

Då måste det vara en annan jag sett... :)Men TUSEN TACK snälla du för tipset ! jag ska ha vimplar till ett reportage jag gör så jag måste hitta fina som kan beställas av "alla", helst via en nettbutik så jag ska checka med henne + söka vidare.. ! TACK igen och jag önskar dig en underbar weekend ! Kram! :) P.S jag måste bli bättre på att lagra adresser jag hittar under favoriter... ;)

"M" sa...

AnnaStina - ja, jag tänkte nog så. Försökte googla efter liknande här i Sverige/Norge men hittade ingenting. Hoppas du hittar tillbaka till dem! Kram