måndag 23 juni 2008

Till en liten prinsessa...

Sitter och letar födelsedagspresenter till E på nätet, finns så otroligt fina saker, som de här fina klädhängarna från Maileg t.ex.
Eller dessa söta små ulltofflor med pärlor! Undrar bara om de sticks?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej söta du! :) Nu var det alltför länge jag tittade in hos dig och jag fick mig verkligen ett gott skratt då jag såg presenterna du köpt till din prinsessa i Thailand för Johanna har precis ALLT du köpt (förutom servisen) :) Men tyvärr fick vi lämna pallen och några Hello Kittysar i Phuket för allt fick inte plats i väskorna hem ;) Tvättlapparna med H.K på är ju de sötaste ! Vi måste verkligen försöka få till att ses en dag då du är i Oslo ! :) vore så kul ! Kram! :)

"M" sa...

Hej!!! Va kul att du kikade in här hos mig! Ja, när jag envisades med att köpa pallen på Central i Bangkok tittade sambon på mig med den "där" blicken! Men jag stod på mig! :-) Hade kunnat köpa huuur mycket som helst, men man ska ju som sagt få med det hem oxå. Ja, absolut bör vi träffas nästa gång jag är i Oslo, jag får försöka se till att jag får några timmar över innan det är dags att återvänta hem igen. Ett glas vin på Odeon kanske? hahaha Kram kram