torsdag 26 juni 2008

Nu är det klart!

I måndag fick jag och kollegon våra biljetter till Bruce Springsteen nästa helg! Ska bli såå kul, hoppas vädret blir bra, är ingen konsert människa egentligen, men det ska riktigt kul att se honom live!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen! När exakt är det din lilla darling fyller 2? jag är imponerad över att du slagit in paket i så god tid. Fast å andra sidan har jag också börjat förbereda för 2-års dagen, köpte ballonger och annat i Thailand och idag köpte jag ett ljus med siffran 2. Tror vi mamas längtar mer till dagen än de små ;) Och inte nog med att vi shoppat EXAKT likt i Thailand, den där godissaken med fläkt och Hello Kitty på har Johanna också. Hon älskar den! :) Snacka om att vi har lik smak ;) Nu är klockan nästan morgon så bäst jag går och sover. Önskar dig en FAB fredag och en lovely weekend. Kram ! :)

"M" sa...

Hej! E blir två på måndag och i morgon firar vi med släkt och vänner. Blir en tapper liten skara som kommer hit eftersom jag inte har min familj på den här sidan av Sverige(de bor i Stockholmstrakten), men hon blev ju firad när vi var där förra helgen. I år blir det mer vuxenkalas än barnkalas, men nästa år, då ska vi nog bjuda lite dagiskompisar! Svårt att fylla under sommaren, många är på semester.Å förhoppningsvis åker vi till Thailand igen i en månad å då ska jag shoppa! Hahha..jag köpte oxå ett ljus i form av siffran två nu i veckan+ rosa ballonger+ rosa och vitrandiga serpentiner. Å som du säger, det där med kalas är nog mer för oss mamas än för dem just nu! Hahahahahah Ha det bäst! Kram