onsdag 18 juni 2008

Gårdagen

Bild: Google
4 timmar upp, 2 timmar möte, 4 timmar ner...ja så såg gårdagen ut. Å det känns att det var mycket stillasittandes igår, det känns i ryggen...å rumpan! hahahaha. Nåja, vi hann att äta lunch i solen i närheten av rådhuset där vi skulle ha mötet och det var superhärligt väder i Oslo! Vi njöt verkligen!

Väl hemma igen var jag sååå hungrig. Om ni aldrig har varit på möte i Norge tidigare så kan jag säga så här - de äter inte lunch som vi utan de "spise" smörgåsar med pannbiff, lax och räkor(inte allt på samma förstås!) och man blir liksom inte riktigt mätt. Nu får jag säkert en hel del protester från några norska läsare här! :-)

Hungrig ja - jo så när jag väl var hemma igen vid 9 tiden igår kväll så åkte sambon iväg för att handla och då köpte han honungsgriljerade revben till mig! Så gott!

4 kommentarer:

Snart tretti sa...

Hahaha:) Og vi syns det er altfor mye med to varme måltider på en dag. Standard lunsj for meg er et par knekkebrød eller brødskiver:) Rart det er slik forskjell på to så nære land? :)

"M" sa...

Hahahaha Ja, visst är det konstigt att vi är så olika, å likadant är det ju med danskarna! Haha
Men du måste ju vara jättehungrig när du kommer hem? Å andra sidan går det inte att få tag på en norsk efter klockan 3 på eftermiddagen, ni är väl hemma å äter då? Hahahahahaha

Kul att du kommenterade by the way!

Snart tretti sa...

Haha, vi spiser middag ganske tidlig da. Tror fire eller fem er ganske vanlig middagstid i Norge:)
Også har vi jo kortere lunsj enn dere, bare 30 minutter, så da rekker vi ikke så mye mer:)

"M" sa...

:-)
Å det är just detta som gör att det är så spännande att jobba med andra människor och kulturer, även fast vi tror att vi är sååå lika!