söndag 12 oktober 2008

Söndags mys


Klockan närmar sig fem och vi har lite eftermiddagsmys här hemma. Mamma och hennes man åkte hem för några timmar sedan och E sitter och tittar på spöket Laban som hon fick av mormor. Av olika orsaker så känner mig lite ledsen och nere just nu, händer inte ofta, men just nu känns allt trist. Så jag skickade ut sambon till IKEA för att köpa fåtöljen till sovrummet som jag kikat lite på. Hoppas den får rum i bilen! :-)Vi har lite begränsat utrymme i sovrummet och den enda som passar utan att det ska bli för trångt är en Ektorp fåtölj. I morgon ska jag till NK och köpa kuddar!

Är inte så förtjust i Angelina Jolie men den här bilden av henne tycker jag är en av de bättre jag sett. Naturlig, härligt leende och i en situation som känns igen! Inte så Hollywoodstylat om jag säger så...eller så är det det just är! Stylat så att vi ska tro att hon är så här privat! hahahha

2 kommentarer:

Lotten sa...

Hoppas att du snart känner dig bättre! Handla kuddar på NK låter ju inte helt fel ;-)

"M" sa...

Hej Lotten! Tack för att du kikar in här på min blogg! Ja, det blir nog bättre snart, lite pyssel ikväll med nya fåtöljen tror jag gör underverk!:-)