onsdag 22 oktober 2008

Inte bara mamma och pappa som längtar

E på väg till stranden, Phuket mars 2008.

Har haft en bra dag i Norge. Tog ca 2 ½ timme upp till Sarpsborg, hade möte i ca 2 timmar och sedan hem igen. Var hemma vid 6 tiden ikväll.
Å jag måste bara få berätta! E är så otroligt rolig när det gäller Thailand. Vi brukar titta på kort från vår resa i våras i vår dator, inte ofta, men ibland. Idag när jag kom hem så säger hon "-titta Thailand" och sprang fram till vår DVD och ville att vi skulle sätta på filmen som vi filmade från vår resa! Alltså helt plötsligt, utan att vi hade pratat om Thailand! Medan jag laddade DVDn så lade hon sig i soffan, tog filten och bara myste! Hahahaha Dagispersonalen har berättat för oss att E pratar ofta om Thailand på dagis. Hon längtar precis lika mycket som oss tror jag! :-)

Vi fick höra rätt ofta innan vi åkte iväg med henne i våras att "- vad får hon ut av det, hon är ju så liten?" Visst, en 8 sidig uppsats kommer hon ju inte kunna skriva om sin Thailandsresa 2008, men nog uppfattar de att det är något speciellt med att resa, och att man är tillsammans och bara har det bra, badar och äter gott! Så res med era små, so what om de inte minns något av resan, ni som familj får ju en superhärlig upplevelse! Och DU som person får njuta utan jobbstress, dagisstress och vardagsstress! Det kan ju inte vara meningen att allt ni gör ska gå ut på att de små ska få minnen för livet, att de känner trygghet med sina föräldrar var de en befinner sig måste ju betyda mer? Så än en gång, res! :-)

2 kommentarer:

Lotten sa...

Vilken härlig bild du visar! Klart att barnen får ut nåt av resan även om de inte kommer ihåg så mycket sen... det är mera känslan och att familjen mår bra och gör något tillsammans!

Ha en skön dag!
Lotten

"M" sa...

Yes, visst är det så! Hoppas du har haft en bra dag Lotten!