måndag 6 oktober 2008

Äntligen!Nu börjat sovrummet äntligen ta form. Har piffat ikväll och det blev riktigt bra. Nu fattas bara en hissgardin till fönstret, en vit fåtölj till hörnet under TVn samt lite kuddar till sängen, nya krukor och blommor till fönstret! Sen är vi supernöjda! Tavlorna med E’s fötter i svartvitt blev också superbra. Var ju till Gallerix och fick passpertout anspassade till våra A4 foton och nu hamnar bilderna i blickfånget. Ramarna är Ribba från IKEA 50x70 storlek, mindre hade blivit helt fel på väggen. Gardinerna IKEA, kuddarna mina egnadesignade av Ralph Lauren tyger.

Lite brinnande Clean Cotton där inne och mysfaktorn är hög just nu!

Tyvärr så blir inte korten så bra i kvällsmörker, ska försöka ta lite dagsbilder om ni är intresserade av att se?

Lamporna blir otroligt starka i min kamera ser jag, inte alls samma ljus i verkligheten kan jag säga, då hade man behövt solbrillor på sig! :-)Bild tagen i vår spegel i garderobsväggen som är nyinsatt. Vi satte in 5 st nya garderober varav 4 dörrar i högblankt vitt samt en(mittendörren)med spegel. Här ska det in en vit fåtölj och lite kuddar från Lexington/Gant.


Liiiite Lexington är det ju i allafall i min bild ovanför denna! :-)

6 kommentarer:

AnnaStina/Gizmolinas sa...

Godkväll fixartjejen! Wow ! så FINT sovrummet blivit :) Du kan vara helnöjd ! :) Det är ju bara så otroligt KUL att ha prosjekt på gång hemma.. själv har jag ständigt nåt på gång och sovrummet står faktiskt på tur här också :) När är det ni har bokat Thailand? Vi är på väg dit snart.. ;) Önskar dig en jätte mysig kväll! Kram! :)

"M" sa...

Ja, det känns superbra, bilderna blev inte så bra så jag ska försöka ta några i dagsljus oxå. Vi åker i mars, som vanligt :-), och blir borta i 4 veckor. När åker ni? Jag längtar som bara 17 just nu, är inne och läser om hotell och annat varje dag nästan. Behöver lite tips om Phuket stad sen om du har lust att ge min några. Vi tyckte det var lite svårt att hitta själva centrum när vi var där nu sist i mars i år. Vi gick mest runt i cirklar kring Robinson och McDonalds! hahahahaha

Grombaben sa...

Åh! Det ble jo superfint! Du er FLINK! Kanskje må ha deg som inspirasjon når vårt soverom skal til pers i løpet av vinteren.. ;) Og er det ikke en halv "m" jeg ser der i speilet også? Haha!

Ha en superfin tirsdag, her er det KALDT! KLEM

"M" sa...

Hej! Tack!! Vilken ära att eventuellt vara inspiration till ert sovrum! Jo då, det är en halv "M" du ser i spegeln, hela hade blivit aaaalldeles för mycket! hahahahahahaha

Therese sa...

Oj vad fint sovrum ni har. Mitt ser inte alls ut sådär! :P

"M" sa...

Therese - Tack snälla!! Ännu återstår en till piffning, men som det är nu så är det heeeelt OK! Tack för att du kikade in här hos mig! Ha d så gott!