torsdag 2 oktober 2008

Piffning!


Sakta men säkert pågår min "piffning" av sovrummet. I veckan hittade jag dessa rostiga bokstäver som skall stå på våra sängbord lite så där nonchalant! :-) Tycker det är lite kul att blanda material och det blir nog precis lagom till det resterande "Lexington"stuket. De finns på Balders Hage här i Göteborg för 129 kr styck.

2 kommentarer:

Madelene(Landvetter) sa...

Hej.
Verkar som ni har haft en bra vecka.Nu siter jag och läser din blogg och det blixtrar för fullt utan för.Vilka fina bilder på erat sov rum hoppas att det kommer mera men jag blur så glad för alla detaljer.Och i går fick vi veta att min man fick höger befatning i sitt jobb mer lön ooc mer att inreda sovrumet för och dockans rum.Vill önska er en jätte trevlig helg och var rädda om er.
Kram Madelene.

"M" sa...

Hej Madelene - Vad kul för din man! Grattis! Då fick jag rätt att det blixtrade igår kväll, sambon sa att han inte såg ett dugg! :-)
Ska bli skönt med helg och vädret idag fredag är ju riktigt strålande. Det blir nog lite mer "piffning" i helgen och då lägger jag ut mer bilder så klart! Ha det så gott!!!