torsdag 2 oktober 2008

Gårdagen


E's nya paraply som hon fick i tisdag. Igår när vi skulle till dagis hade hon fullt sjå med att hålla paraplyet uppe, bära sin handväska samt hålla i dockan! Ni kan ju tänka er vilket liv det blev när hon insåg att det inte gick! Hujedamej! :-)


Har haft en stor norsk delegation på besök igår och idag. I går avslutade vi dagen med middag på härliga restaurangen Wasa Allé här i Göteborg. 5 rätters middag som jag trodde aldrig skulle ta slut! :-) När kaffet kom in klockan 23.45 var jag bara tvungen att tacka för mig för då var jag såå trött efter alla förberedelser. Maten var god och lokalen är otroligt mysig. Idag har vi varit runt i Göteborg på flera olika ställen de vill se så jag är rätt trött i huvudet just nu. MEN, Idol vill jag ju inte missa ikväll! Grey's, Idol och Oskyldigt dömd missade jag igår kväll, för hoppas att det kommer någon repris av nåt i alla fall. Ibland uppskattar man repriser! :-)

6 kommentarer:

Grombaben sa...

Hehe, tok nordmennene knekken på deg? De holder ut, haha:)

Her i Norge har vi sånne pvrbokser til tv, pga noe digitale sendinger eller hva det nå er. Da kan man ta opp det man vil og se når man vil- genialt:)

"M" sa...

Grombaben - hahahahaha..ja, de slet ut mig fullständigt! Vi satt och diskuterade vad vi äter till jul och ni har något som heter "pinnekött", lät ju mycket suspekt! :-)

Grombaben sa...

Haha, ikke alle har pinnekjøtt altså.. :)Ugg.. hehe Vi spiser faktisk torsk&hummer eller ribbe(svinekjøtt). Kommer litt an på hvor i landet man bor.. Aner meg at disse er fra vestlandet?? :)

"M" sa...

Grombaben - ja, den ena var från Vestlandet! :-) Sen hörde vi att ni dricker rätt mycket snaps oxå....hahahaha

Grombaben sa...

Hahaha, hva slags rykter er det de sprer om oss, disse kollegaene dine? Haha:):)

"M" sa...

Hahahaha - jaså det stämmer inte? :-)