onsdag 15 oktober 2008

Å när jag ändå var i farten..


...med att beställa stövlar så beställde jag ett par Hunter från Skottland, ett par svarta. Bor ju i Göteborg och det finns anledning till att ha ett par Hunter redo i hallen! :-) För er som inte förstår vad jag menar så kan jag säga som så, att vintern här innebär regn, regn och åter regn...för det mesta....ibland skiner solen...men bara ibland! ;-)

2 kommentarer:

Familjen V sa...

Hej där!
Skall oxå investera i ett par riktigt snygga stövlar när jag kommer hem. Hur praktiskt som helst ju. Och snyggt.
När vi var i Hong kong i somras gick alla tjejer omkring i stövlar, både till klänning o byxor. Regn som sol. Jag visste ju om detta modet men maken fattade ingenting.;)

Såg att ni beställt biljetter till Thailand. Härligt värre!!!
Vi åkte hit med Thai o dom är bra, men inte värda priset mer än andra. Finnair har vi varit kanonnöjda med o dom är oftas bra mkt billigare. Men Thaiair kan vara lite snorkiga med thaifolk, men inte mot "vita".

kram o må väl

"M" sa...

Hej! Ja, både praktiskt och snyggt med stövlar.
Ska bli gott att få åka tillbaka igen, vi har ju varit i Thailand några gånger och har fått det som vana att åka i mars/april varje år, i ca 4 veckor. Lääängtar! En av dessa gånger åkte vi med Finnair, nu i år åkte vi med SAS och nästa år blir det som sagt Thai. Hittade bra biljetter igår, billiga och med bra tider för själva resan. Ha det så gott! Kram