torsdag 28 februari 2008

Shopping


Det översta linne beställde jag i 3 olika mönster/färger, det blir perfekt!


Har precis varit inne och shoppat lite sommarkläder till E på H&M på nätet, bl.a. 4 linnen, 1 klänning, 1 par shorts och ett par capribyxor i vitt. Sen får det räcka, måste ju shoppa lite på plats i Thailand oxå! :-)
Sedan tidigare har jag även köpt en långärmade bomullsblus som skyddar armarna vid de tillfällen då hon inte kommer att ha sin soldräkt på sig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej "M"! "P":s mamma här - tänkte på dig igår: skottdagen! Did you "pop the question" över tacosen eller tänker du vänta fyra år till//på sambons frieri?

Kram från "P":s nyfikna mamma....

"M" sa...

Hej "P"'s mamma! Hahahaha..vad glad jag blir att höra att du tänkte på mig, men tyvärr måste jag göra dig besviken, det bidde inget frieri! Men däremot tacos...Hahahaha.Jag hoppas att jag inte ska behöva vänta 4 år till JAG får chansen igen, utan att det kommer från sambon istället!

Hoppas allt är bra med er?

Anonym sa...

Hej igen! Jo tack, här är det bara bra. Har tillbringat helgen i Köpenhamn, alltid lika mysigt. Ska börja runda av inför kvällen, har sedan jag skrev sist börjat jobba efter närmare 20 mån mammaledighet - är både kul och konstigt, gissar att du förstår vad jag menar när du började jobba igen efter att ha varit hemma med E? Tänkte gå och lägga mig i tid i dag så att man är pigg och utvilad i mogonbitti, har inte riktigt ställt om ifrån att vara hemma och gosa med P till att vara effektiv strategisk kollega ännu, hahaha! När är det ni åkter till Tahiland? Låter underbart! Idag kunde vi dock avnjuta årets första latte ute på vår terrass i solen - inte dumt det heller! Ha det bra, vi hörs!

"M" sa...

Åh va härligt med Köpenhamn. Det var länge sedan jag var där dock, det får bli ett vårprojekt! Vet precis vad du menar, den där känslan man har när man inser att tiden hemma är över. Samtidigt som man är förväntansfull så känns det även avigt på något sätt! Men du, det går över, fortare än man trodde..på gott och ont! Vi drar påskhelgen och blir borta i 4 veckor, ska bli sååå skönt! Latten på terassen låter inte fel, jag håller med. Nu får vi hoppas att det blir fler härliga vårdagar framöver. Sov gott!!