söndag 3 februari 2008

Helgen!


Ja, vad har vi då gjort under helgen? Jo fredagen började bra, för på eftermiddagen fick jag våra flygbiljetter till Thailand bekräftade så nu far vi i mitten på mars och är borta i 4 veckor! Fick ett kanonpris och nattflyg både dit och hem, vi är såå nöjda! Vi firade med en liten drink på kvällen när vi kom hem, innan det vart dags för tacos! :-)

I lördags hade vi dejt med våra vänner vars son är född två dagar innan E och vi stämde träff på ett café här i Gbg som verkligen är barnanpassat! Vi var där i flera timmar, fikade och pratade medans barnen lekte med varandra och de leksaker som fanns på plats. De hade även en "mini"meny för barn, typ minipaj, minisallad etc. Inte världens hippaste ställe kanske, men otroligt skönt att som föräldrar kunna sitta och fika och prata utan att få blickar från resten av gästerna eller personalen. Fram för fler sådana caféer!

3 kommentarer:

Snart tretti sa...

Det hørtes ut som en koselig helg for dere! Så herlig å ha fått billettene da:) Vi skal kjøpe oss en hoppe-på-tur i dag. Reiser forhåpentligvis til helgen, Grand Canaria e.l. Trenger sol, varme og ferie! :)

"M" sa...

Åh va härligt att få åka så snart! Ni får det säkert toppen! Härligt med värme, god mat och dryck! Jag längtar så tills vi ska åka, ska bli såå skönt!

Anonym sa...

goyard
bape hoodie
golden goose outlet
goyard bag
jordan travis scott