måndag 2 november 2009

Pyssel här hemma!

Skåpet har kommit och står på plats!! Det blev sååå fint! Har flyttat om i köket och kan inte förstå att allt fick rum förut i det "gamla" skåpet! Hur lyckades vi? Jag är riktigt nöjd! Svensson.se var här i tid i dag och bar upp och monterade dörrarna på ca 10 minuter. Inte en krona kostade det då leverans är fritt vid köp över 5000 kr och det är inte så svårt att komma upp till när det handlar om möbler, så vi är supernöjda! Bild kommer i morgon!


Sen har vi fått en till möbel här hemma - nämligen ett skrivbord till E! Har letat efter en viss stil på Blocket men har missat dem hela tiden men så i förra veckan så låg ett ute på nätet....i Simrishamn! Typiskt! Kontaktade säljaren och fick reda på att det fanns kvar! Det hela slutade med att säljarens grannar, som även bodde i Göteborg, skulle hem nu i helgen och tog med sig skrivbordet hela vägen hem till oss!!! Vilken service! Helt otroligt! E blev så glad må ni tro! "-ett eget skrivbord!" Så nu ska vi slipa och måla det vitt, kommer att bli såå fint!
E hade verkligen en toppendag igår - först kalas hos en av sina dagisbästisar - sen Mora Träsk senare på eftermiddagen och som grädde på moset - ett eget skrivbord! Hon somnade nöjd igår kväll! :-)

Inga kommentarer: