tisdag 10 november 2009

Operation

Helt ofarliga "prickar" :-)

Tog bort en leverfläck på mitt ben idag, gjorde inte ont, men efter att bedövningen släppt så kändes det desto mer. Den här leverfläckan har oroat mig i några år så jag bokade en tid på min underbara vårdcentral för 2 veckor sedan och fick beskedet att den troligtvis inte var något att oroa sig för, men både doktorn och jag var eniga om att vi lika gärna kunde ta bort den. Sagt och gjort! Idag sa jag förväl och sen - ritsch! - borta! :-) Nu har den åkte iväg på analys och förhoppnigsvis har jag ingen anledning att oroa mig....men dum som man är så satt jag och googlade dagen innan och såg den ena värre leverfläckan än den andra. Gör inte det. Googla. På sjukdomar. :-)
E har även tagit sin första dos av svininfluensavaccinet, one to go! Hörde på föräldrarmötet igår kväll att barnen trodde att de hette "Flininfluensa"...gulligt!
Igår kväll fick vi höra mycket roliga saker om E's härliga dagisgrupp - tror alla föräldrar satt med blanka ögon när fröknarna visade bildspel från våra små älsklingars dagisvardag, "-när kan vi börja?" frågade vi..hahaha
Ikväll frågade E mig vem som byggt alla människor - hm, vad svarar man på det? :-)
I förra veckan satt jag och läste Aftonbladet.se och fick syn på denna artikel, började läsa och bröt ihop fullständigt, grät hela kvällen efter att jag hade läst den. Samtidigt som det är så fullständigt hjärtskärande så känner man glädje i det som föräldrarna berättar om denna lilla tjej. Ladda med näsdukar innan du börjar läsa är mitt råd. Gråter nu bara jag tänker på det.

2 kommentarer:

AnnaStina sa...

Hej M!

Vad kul att du ska till Oslo igen! :) Bolina ligger en liten bit utanför Oslo i Stabekk, från city är du där på ca 10-15 min med bil. Du kan även ta dig dit med t-bana. Butiken är underbar så den är helt klart värd turen! :)

Om du tycker att det blir långt att åka ut dit så tycker jag att du ska ta dig upp till Majorstua (bak slottet) och besöka butikerna: Home & Cottage + Country Chic där du också hittar massa fint! :) Men som sagt: Bolina är den bästa.

KUL att ni bokat Thailand igen! Vi reser den 1:a december och jag längtar verkligen ner till sol & värme.

Kram! :)

"M" sa...

Heeej!:-)Toppen Anna-Stina, då hoppas jag att jag hittar ut dit för jag vill verkligen se den butiken nu inför jul. Sist jag var i Oslo, september, så bodde jag bak slottet men hann förstås inte att gå i affärer, Gardemoen är ju inte riktigt samma sak! :-) Så den här gången hoppas jag att jag får tiden till lite shopping!
Jepp - Thailand igen, ska följa er nu när ni åker igen, härligt! Vi har båda härliga resor att se fram emot! Kram kram