måndag 16 november 2009


Befinner mig just nu i Oslo där jag spenderat dagen i möte fram till 15.30. Därefter gick jag till mitt hotell och checkade in, lämnade resväska och dator och gick ut på byn för lite shopping!
Tyvärr var jag så sent ute så jag hann inte besöka min favorit leksaksaffär "Riktige leker", för de stängde redan kl 17, synd! Besökte butiken Kid, heminredning typ Hemtex tror jag. Där hittade jag massor av fina saker men som jag tyvärr inte kan bära med mig i morgon, jag har alldeles för mycket bagage med mig, typiskt! Sen fortsatte jag till den mysiga köksprylsaffären Rafens, underbara saker och där köpte jag lite nya söta muffinsformar till E. Knatade på upp längs Bogstadveien(osäker på stavningen) som är en låång gata med massor av mysiga affärer. Som jag nämnde så hade jag inte riktigt tiden utan flera affärer stängde medan jag gick där men lyckades besöka Sprell, urmysig leksaksaffär. Där hittade jag en mysig box som jag kikat på hemma i Göteborg och här kostade den nästan hälften! Hittade en annan urmysig inredningsbutik som jag definitivt måste besöka igen, hoppas jag hinner vid nästa möte i december. Butiken heter Home&Cottage. Så mysig!!
Sen började jag bli hungrig och besökte Burger King - kollegan jag skulle gått ut med blev tyvärr sjuk och fick stanna hemma i Göteborg så mer fancy än Burger King blev det inte. Hahaha.. men gott var det! Väl "hemma" på hotellet tog jag ett långt bad och nu tittar jag lite på TV. I morgon bitti väntar frukostmöte och sedan ännu ett möte innan jag går på tåget hem igen. Kul sak - när jag satt på B.K satt en annan svensk mamma och ringde hem och fick prata med sitt barn: "-mamma kommer på onsdag, inte i morgon, men nästa dag, då kommer mamma igen!" Hahaha Vi är fler mammor på vift alltså! :-)

6 kommentarer:

Grommis sa...

Så gøy at du fikk shoppet litt i byen vår:)

"M" sa...

hahaha - ja, synd att jag inte fick fler timmar bara! Så mange fina affärer! Jag blev nästan helt tokig! Hur mår du förresten? Kram M

Grommis sa...

Her er det meste bra! Begynner å lengte skikkelig etter babyen nå, men vi bruker ventetiden
på oppussing og redebygging!:) blogg gjerne
rommet til E som inspirasjon! (hva står e for egentlig?) tror vår datter også skal få et navn som begynner på e..:)

"M" sa...

Ja, den där längtan ja, mysigt! Ni gör helt rätt som fixar och donar där hemma, sen finns det inte så mycket tid till det..hahaha. Ska absolut blogga om E's rum(Ebba by the way) nu när vi målat färdigt hennes skrivbord och stol. Det blev såå fint! I helgen ska vi göra i ordnig det hela i hennes rum, bilder kommer!

Grommis sa...

Så gøy å se! :):) Vi tenker på navnet Erika! Ebba er veldig fint, men kjennes litt for svenskt her i Norge:)

"M" sa...

Erika - så fint! Kram