fredag 18 juli 2008

Dagarna som gått

Aktern på vackra Götheborg.

I tisdag kväll tog vi en tur ner på stan med min mamma och hennes sambo. Vi åt i ett av de mattält man satt upp och tog en iskall öl. Det var jättemysigt och trevligt! E lekte med några barn i närheten och hade jätteskoj...tills hon ramlade och skrapade upp sitt knä! Som tur var låg det en båt från Röda Korset i hamnen så jag gick dit och bad om ett litet plåster, sen blev allt bra. :-)


E spanar

På väg att köpa glass med mormor!

Wow! :-)

Efter maten gick vi till ett café och tog en kopp kaffe och såg denna söta lilla and som hade parkerat sin lilla ända på badbryggen på en av de mindre båtarna i hamnen, så söt!
Besättnignen målar och fixar båten medan den ligger i hamn. Den här killen hänger säkert minst 10 meter upp i luften i aktern.

Onsdag morgon fick vi en privat guidad visning på båten innan allmänheten släpptes på och det var en hel del frågor från min familj. De var så imponerade av båten och dess historia så det kändes bra att vi kunde få ihop det så bra.

Eftersom E är i sin Pippifas just nu så var hon ju tvungen att provligga Pippis pappas säng! hahahahahahahahaE och hennes kusin åkte en mycket spartansk karusell, den var nästan i samma klass som den E åkte på Koh Lanta i april, hahahaha. Den knakade och bråkade men kul hade de!

Denna bild är inte arrangerad utan hon satte sig så fint vid kajkanten å jag hann att ta en bild innan hon hoppade ner igen!

Inga kommentarer: