fredag 5 september 2008

E's klädkammare


Walk-in-closet - jo då, jag kan GÅ in i E's klädkammare, så visst måste det vara en walk-in-closet? :-)

Vi ska hotta upp E's klädkammare. Nya hyllor och lampa osv. Hittade en helt underbara tapet idag som jag tänkte tapetsera med där inne och som jag tror hon kommer att gilla även senare när hon blir lite äldre. Hittade den på samma ställe som tapeten från Ralph Lauren, alltså på Engelska Tapetmagasinet här i Göteborg. De har så otroligt många fina tapeter, man blir alldeles snurring där inne!
Bilderna blev inte bra, hade bråttom då jag var ute på lunchen. Men som ni ser så är botten ljusrosa med skor i guldtryck! Otroligt fint och ett mönster som passar som handen i handsken till en liten prinsessas klädkammare!

2 kommentarer:

gizmolinas sa...

WOW!! vilken underbar tapet du har hittat ! Den står redan på min önskelista till min egen walk-in-closet som jag ska ha en dag i mitt liv.. :) Super fin är den och jag har aldrig sett den tidigare. Kul att du har så många små prosjekt på gång där hemma. Jag ser fram emot att se hur de blev då de är klara :) Önskar dig och din familj en mysig lördagkväll. Kram ! :)

"M" sa...

Hej! Ja, visst är den härlig. Den hamnar i E's lilla klädkammare nu, den är bara helt fantastisk. Blev helt kär i den när jag hittade den igår! Ja, många projekt är på gång - blir man någonsin färdig? hahaha
Jag och E är själva ikväll så jag har kokat plommonchutney så det står härliga till! Det var min lördagskväll det! :-) Kram kram