onsdag 17 september 2008

Dagens shopping

Svarta jodhpurs från Lindex, 349 sek, som hittat!

Idag sprang jag ut på lunchen som vanligt och skulle uträtta lite ärenden. Sprang förbi en Lindex butik och kikade in och såg ett par byxor som såg lite sköna ut. Har aldrig varit någon storshoppare på Lindex, tycker de har haft tantiga kläder, men nu hittade jag faktiskt ett par supersköna byxor som kommer att bli såå bra till höstens stövlar! Perfekt till jobbet, dressad men ändå lite casual beroende vad jag har till. När jag var yngre var jag rätt petig med VART jag handlade, det fanns många No No's, bl.a. Lindex och HM(yes, det stämmer!). Nu bryr jag mig inte lika mycket, däremot är jag nog mer kräsen än förut vad det är för material i kläderna, försöker undvika polyester så långt det går. Å självklart så ska det vara snyggt oxå! :-)
På jobbet har vi ett riktigt proffs när det gäller att kombinera dyrt med billigt. Tror aldrig att jag har sett henne med samma outfit 2 ggr! Hahahahah. Dior blandat med HM, VintageGucci med HM osv.

Hittade en kjol oxå i utsvängd modell. Tjockt prassligt tyg, fickor, 249 kr, även det mycket prisvärt.

2 kommentarer:

Grombaben sa...

Hehe, ja man forandrer seg litt med årene. Tenker litt mer over hva man gidder å bruke penger på:) (kanskje fordi man må betale selv, hahahaaha) Jeg har alltid ELSKET h&m, men har også i det siste fått mer sansen for Lindex - og til og med Cubus (skrekk og gru) tror de har laget seg en annen profil de siste årene eller noe..

"M" sa...

Ja, visst är det så! Det är kul att hitta kläder på andra ställen än där man brukar gå. Sen har nog många av de större kedjorna skaffat nya inköpare tillsammans med nytt koncept för butiken.