onsdag 3 september 2008

Att studera en kanelbulle...

"Jaha, vad ska jag göra med denna?"


"Det var väldans va kladdig den var! Maaaamma!"

"Va! Inget socker på undersidan?"

5 kommentarer:

gizmolinas sa...

Godkväll i stugan! Hoppas att din E mår bättre nu och att ni får en bra natt :) Här har jag en super förkyld Johanna så det blir en natt vid sidan om henne i en mindre bekväm fotölj, men vad gör man inte.. ;) Kanelbullen ser lovely ut! Blev ingen tur ut för oss idag men imorgon tar vi nog igen det med både kanelbulle & muffins :) Önskar er en god natt och mysig torsdag. Kram ! :)

"M" sa...

Hej!! Läste på din blogg att ni hade en jobbig kväll igår! Usch, hoppas natten var lite lugnare för Johanna! Men känner sig så maktlös när de är sjuka, eller hur? Hoppas ni kommer ut på en liten kort tur idag, kanelbulle hjälper mot det mesta! :-)
E gick till dagis i morse, pigg och glad, så jag hoppas att det bara vara något som passerade snabbt!
Kram till er båda!

larsekorre sa...

ÄNGTLIGEN Lite bullaa så att "E" får lära sig väsentligheterna i livet!

Anonym sa...

Hej på er.
Hoppas att din darling mår bra. Det är så när höst terminen börjar.Jag jobbar på en förskola i Landvetter och min dotter har börjat i förskoleklass så föra veckan låg vi hemma med nya bassiler i hög feber och en jätte jobbig hosta men nu är vi krya.Hoppas att din darling blir bra snart.Och jag hoppas att du och din lilla familj får en underbar helg en stor BAMSE kram på er.
Madelene

"M" sa...

Larsekorre - ja, det ska börjas i tid att njuta av livets godheter! Bullaa är definitivt en!*kram*

Madelene - Jepp, idag mådde hon prima så hon gick till dagis, åt och somnade som vanligt ikväll, skönt! Tack för din hälsning och hoppas du har en riktigt go kväll i blåsten!!