söndag 23 mars 2008

Så, nu äntligen..

...hoppas jag att jag kan skriva några rader och visa lite kort från vår resa+shopping.

Allt har gått suveränt bra med E, både resan till Köpenhamn och sedan vidare till Bangkok. Väl där fick vi vänta några timmar innan vi kunde stiga på planet upp till Chiang Mai. Vi landade rätt sent och åkte till hotellet för att checka in och sen somande vi sött! Hotellet är jättefint, ligger otroligt centralt i Chiang Mai och öppnade för bara några månader sedan. E tas emot som en kunglighet vart vi än befinner oss och det känns helt underbart. Igår spenderade vi 5 timmar inomhus för E' skull i ett stort shoppingcenter och vi hann både äta glass och lunch under dessa timmar....och shoppa förstås! Värmen är rätt behaglig, ca 33-35 grader..hahahahha. Vi har badati poolen och E stormtrivs i Thailand än så länge...hon får i princip allt hon pekar på just nu. :-)

En liten flaska skumpa fick det allt bli på Landvetter innan vi skulle börja vår resaE var jätteduktig på planet - ett danskt par som satt bakom oss berömde E när vi klev av och frågade om hon var van att resa! Sådant är kul att höra som förälder!Första thai-maten - på Bangkoks inrikesterminalDet visade sig att E var en riktig badkruka - visserligen var poolen iskall, men så som hon har levt om på badhus under vintern/våren.:-)

E bland hyllorna på varuhuset Robinson...en å annan nalle fanns det...

Till slut hade hon bestämt sig för vad hon ville ha- ett par Crocs, äkta i det här fallet, de kostade bara 200 kr, har ingen större koll på Crocs, men det måste väl ändå vara ett bra pris va?Korallröda/rosa med ljusgrå innersula, hon stormtrivs i dem, själv så är jag sisådär till Crocs...men huvudsaken hon kan gå och springa i dem!

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen till Thailand! :) Vad kul att ni närmar er vårt område nu, självklart måste vi ju ses! :) Var är det ni kommer att bo och hur länge blir ni i Kata? mejla gärna så bokar vi in. Vi blir i Phuket till mitten av april, då ska vi ta en tripp till Bangkok. Önskar er en trevlig resa och NJUT dagarna! Kram! :)