onsdag 7 maj 2008

Tiden som gått!

E blickar ut över havet från stranden på Koh Lanta

Idag har vi haft ännu en underbar dag här i Göteborg, ca 21 grader mitt på dagen. Satt ute och åt lunch idag och vi hade svårt att resa oss från stolarna och gå tillbaka till kontoret igen! Vi har haft sol nästan varje dag sedan vi kom hem från Thailand, just därför har vi som vana att åka i mars/april, just för att möta våren när man är tillbaka hemma igen.

Hade ju som sagt min mamma och hennes man på besök i förra veckan och det har varit mycket god mat och bus förstås! En tur till Liseberg fick det ju bli och E blev som tokig där inne! Tur att vi bara har 10 min promenad till Liseberg från där vi bor, för det lär ju bli ett och annat besök!
I söndags tog vi en tur till Gällstad - ett shoppingmekka mitt i skogen utanför Borås. Hittade två kjolar från 8848 för 100 kr st men sen var det inte mycket mer. Men det är ju så med outlets, man ska ha tur helt enkelt när man är där, ibland kan man hitta massor av fina saker och ibland kommer man hem tomhänt. Nåja, vi fick en trevlig dag i det vackra vädret!


På jobbet är det rätt lugnt just nu, har en del större saker som måste vara avklarat innan sommaren, men det känns som att jag har koll på läget, så det ska nog bli bra. Igår efter jobbet var vi ett gäng som var ute på after-work på Linnégatan här i Göteborg. En del gamla kollegor hade slutit upp och vi hade en jättetrevlig kväll! Skönt när det blir lite spontant så där och att det inte alltid behöver bli sent, man är rätt nöjd efter några timmar, speciellt när man ska upp och jobba dagen efter! :-)

I morgon ska vi på "avslutningssamtal" på E's dagis. Vi ska nämligen byta dagis i nästa vecka till ett som ligger ca 100 m från oss, det kommer att bli kanon! Samtidigt som det är lite ledsamt att lämna alla goa fröknar och barn på hennes nuvarande dagis.

Inga kommentarer: