måndag 29 juni 2009

Helgens besök

Vad tror ni en 3 åring väljer bland 3 leksaker och en påse skumgodis när man vunnit i Fiskdammen? :-)

I torsdag kom E's mormor + sambo ner för att hälsa på och uppvakta E som fyller 3 år. Vi har haft en trevlig helg med mycket god mat, sol och äventyr! E var på stan i fredags med mormor och fick välja ut presenter och det blev ett prinsesstält och Pippi paraply, kläder och en sommarkeps! Hon var riktigt nöjd när hon kom hem....sen hade de ju ätit glass oxå! :-)
Och i lördags var det då äntligen dags för E's andra kalas, släkt och vänner var på plats i solen för att fira henne ordentligt. Kalaset avslutades med vattenkrig och E's mamma fick två härliga vattenballonger på ryggen som kylde gott i värmen! :-)
På kvällen gick vi på Liseberg och åkte karuseller och spelade på hjul och se, vilken tur E's pappa hade! Medan E stod vid Fiskdammen, spelade han på leksakshjulet bredvid och vinner stjärnvinsten som innebär att vi fick välja vad vi ville! Helt galet! Så det fick bli en fåtölj i retrostil från JaBaDaBaDo! Lotten kostade 10 kr.....E åker flygplanen för andra gången helt själv! Kepsen hon fick av mormor sitter på sniskan, E vill ha det så.. hahaMamma Mu är tydligen helt rätt nu enligt E och dessa fick hon i lördags på sitt kalas.Supergulligt Hello Kitty halsband E fick av min kollega och hennes familj, tusen tack Carina! We love it!

Tips! Köp boken " Var är min syster?". Helt underbara illustrationer av Sven Nordqvist(Pettson och Findus), E fick den i present och vi hittar massor av nya små figurer ju mer vi läser den!

Igår avslutades helgen med att vi åkte på en konfirmation medan mamma & co softade här hemma och när vi sedan kom hem igen åkte vi och handlade och köpte massor av god mat och drog ut på klipporna vid havet och njöt i kvällsolen, fantastiskt varmt och fantastiskt god mat. Låt solen skina nu i 6-8 veckor till, snälla! :-)


Smarta behållar för använda engångsgrillar som börjar dyka upp lite här och där.

Inga kommentarer: