tisdag 3 mars 2009

Helgen



Fika på Le Pain Francais, latte och baguette med tonfiskfyllning, gott!

I fredags kom då äntligen våra vänner ner för att hälsa på oss över helgen. Åt skaldjur och drack vin och drinkar hela kvällen, riktigt mysigt var det! Öppnade även en flaska champagne för att fira vår ena vän som fyllt jämnt!

E fick sin första Barbie av våra vänner och myste av all uppmärksamhet hon fick! :-)

Hade låångfrukost i lördags innan vi begav oss ner på stan för fika, shopping och vinpaus! Hittade några fina fynd bl.a. på rean på Intersport. En overall till E inför nästa säsong, Didriksons 450 kr, som hittat! Den går i oliv och rosa, det är en fördel med mörk overall har jag märkt efter att E kommit hem med sin orange overall, doppad i lera! :-)





Hänge från butiken "Oles döttrar" på Södra Vägen här i Göteborg. Texten lyder "Harmonisk och fridfull väljer kärleken". Tittar man noga på den översta bilden av min hand så ser man några ärr på mitt pekfinger - gjorde "kocktricket" med kniven när jag skulle dela en avocado för 5-6 år sedan och det hela slutade med 3 dagar på sjukhus och 6 veckor i gips... :-) Läkaren sa att det var tur att det var gjort med en ny Globalkniv - "-snittytan var jämn och fin!" :-)

Köpte litet ställ för armband och ringar hos butiken "Maja", även den på Södra vägen.

På kvällen gick vi och åt på köttrestaurangen "Ribs" på arkivgatan och därefter blev det några glas till i stan inna vi tog oss hem igen. Å i söndags åkte de hem igen....trist! Nästa gång kommer de med sina två söner - då blir det nog livat värre här hemma MEN kul! Längtar!

Inga kommentarer: