torsdag 5 februari 2009


Passade även på att fylla på mitt télager där hemma i förra veckan. Fick ju sorten Champagne av en vännina i julas och nu behövde jag fylla på den och köpte 2 hg, herregud vad med té, blev en stor påse! Sen tipsade damen i affären om en annan sort som jag nu har prövat ikväll, Prince Phillip - den var kanongod! Passade utmärkt till en semla! Hahahahahahahahahaha
Potträningen går fortfarande alldeles utmärkt - den här veckan har vi INTE fått hem påsar med blöta kläder och nu säger hon till på dagis att hon vill gå och kissa och det är ofta! :-) Enda gången hon accepterar att ha blöja på sig är under sin vila på en timme och så fort hon vaknar ska blöjan av. Är så stolt över henne!

Ang. vilan, det är nog dags att ta bort den helt snart, för ikväll var hon såå stökig när det var dags att sova. Tog över en timme för henne att somna från att vi läst ut boken, släckt lampan till att hon snusade sött. "-törstig mamma!", "-kissa mamma!", "-välling mamma!". Sen startade hon en diskussion om Lisberg, när pappa skulle komma hem och om nappar! :-)

Inga kommentarer: