tisdag 17 februari 2009

Helgen


E sover i vagnen på isen vid Delsjön, NÄRA kanten...hahaha

I fredags fick vi besök av min pappa som stannade till i morse då han tog bilen och åkte hem igen. Vi hade en supermysig helg och E var såå glad att träffa sin morfar. I fredags åt vi tacos och kollade Let's dance och bara latade oss. I lördags tog vi oss ner på stan, fikade och strosade i affärer innan det var dags att åka hem och förbereda allahjärtansdag-middag för oss och E's farmor och farfar som skulle hälsa på oss. Jag gjorde fetaostfyllda kycklingfiléer(fetaost, rivet skal av citron+ saft, hackad bladpersilja, salt och peppar och någon matsked olivolja) och till det hade vi ugnsbakad sötpotatis i klyftor, sallad på mozarella, avocaco och cocktailtomater och en sås med rökig smak. Å sen bidde det ett glas rött till förstås! :-)

På söndag förmiddag tog vi oss ut och gick en långpromenad i Delsjöreservatet och sambon ville prova att åka skridskor så vi gick ut på isen....hualigen! Jag tycker det är görläskigt när isen tjångar så det står härliga till! Usch, riktigt läskigt! Det var absolut ingen fara för isen var tjock, men otäck känsla när man hör hur den rör och hur det spricker i det översta lagret. Vi satte oss på några klippor medan sambon gjorde några "piruetter" och det var såå kul att se folks reaktion när det tjöt till i isen, ALLA stannade, skrattade lite nervöst innan de med lätta steg tassade vidare!

Söta hjärtan fyllda med choklad som vi fick av E's farmor och farfar i lördags, stora till oss, lilla till E!Set från Kapphal som E fick i Allahjärtansdag present av farmor och farfar. Rätt kul, jag hade tittat på en kjol i samma serie så igår när pappa och jag träffades på stan för att äta lunch så kompletterade han det hela med att köpa kjolen, som kommer att tas med på resan.

Inga kommentarer: