lördag 24 december 2011

På plats hos familjen

Resan upp till Norrtälje gick bra. Lugnt i trafiken. Kring Landvetter och Borås var det otroligt vackert med ett lätt snötäcke och frostig skog, men efter några mil så försvann snön och temperaturen låg kring nollan hela vägen. Inte riktigt så mulet och grått som Iphone fotot visar.


Stannade på Max i Mjölby och sedan tuffade vi vidare och var framme vid 16 tiden i torsdags.
Sötaste Lussebullen utanför en butik i Norrtälje.


Igår hade vi en lång dag med lite ärenden som skulle uträttas, paket som skulle lämnas, vänner som skulle besökas och vi avslutade dagen men mysig uppesittarkväll hos min bror och hans familj. E och hennes kusin höll sig vakna riktigt länge och väl hemma hos min pappa igen igår kväll somande hon på bara några minuter.
Uppesittarkväll med nyfiken E. :-)


I morse vaknade hon med ett ryck och flög ur sängen och fram till den lååånga strumpan där "Tomten" lagt något under natten. Ur strumpan drog hon en rosa OnePiece som hon genast slängde på sig och frågan är nu om jag lyckas få på henne den nya julklänningen! :-)


Vi har ätit en lång julfrukost och efter att vi tittat på sista avsnittet av Tjuvarnas Jul och nöjda och glada över det lyckliga slutet, myser vi nu omkring i pyjamasar, OnePiece och sockor!


M♥

Inga kommentarer: