fredag 16 december 2011

När man är liten och kär...Har ju glömt att berätta om E's fantastiska möte med två av sina idoler i förra veckan. Det började med ett arrangemang som mitt projekt hade och där raraste Ulrik Munther var inbjuden som artist. E upptäckte Ulrik i somras när han uppträdde på Allsång på Liseberg och sedan har hon sett honom titt som tätt på TV i olika sammanhang och han är ju bara såååå söt enligt henne. :-) Så jag hämtade henne på dagis och sedan for vi väg tilll arrangemanget med hennes nya autografblocka i väskan (fick det i presentkalendern samma morgon). Väl på plats var det ett lååångt program och E började skruva på sig, men när Ulrik spelade sina tre låtar, och speciellt "Boys don't cry" ja då log hon sååå stort och som pricken över i:et så fick vi komma in bakom scenen och in i hans loge för en autograf och kram! Lyckan var total kan jag säga och Ulrik var verkligen "-superbra mamma!" :-)


Inte nog med det. I lördags när vi var ute på vår shoppingrunda så visades det sig att Eric Saade satt och skrev autografer i Nordstan där vi sökte skydd för regnet och båsten. En blick från E och sen stod vi i kön! :-)


En halvtimme tog det och det var en mycket generad liten E som stod framför Eric. Inte vågade hon konversera med honom trots att han försökte! Med senaste singeln signerad flög hon sen hem på små rosa moln! hahahaha

M♥

2 kommentarer:

Isabella sa...

Sötnos! Härligt att få vara sådär kär :)

"M" sa...

Hej Isabella! Ja, visst är det!
Hoppas allt är bra med dig!