måndag 19 december 2011

Julstök=härligt!

Fick en bra start på helgen. Vännen M och hennes söta L kom hem till oss för "tjejkväll". Tacos stod på menyn så klart! :-) Vi mammor skvallrade och tjejerna lekte både picknick och dagis, full rulle! Papporna var båda på respektive julfest och väntades inte hem förrän....sent! :-)


I helgen fick vi mycket gjort. Bl.a. köpte vi årets julgran. En lite mindre kungsgran än vi brukar ha. Eftersom vi ändå inte ska vara hemma så fick det bli en "lille". Pyntet går i vitt, silver och lila. Fick några långa fina kanelstänger av en kollega som jag lade rakt på grenarna. De lila banden hade jag hemma sedan tidigare och de matchade E's fina smällkaramell hon gjort på dagis perfekt! Lagom så. :-)Lördagen gick åt till att köpa de sista julklapparna och det gick riktigt bra. Sen bidde det middag på MAX :-) innan vi åkte och hem och kröp ner i myskläderna för att titta på sista avsnittet av Så mycket bättre. Tyckte det var riktigt bra och jag har ändrat åsikt om både en och två i årets gäng som gästat Gotland. Laleh är en av dem och jag är grymt imponerad av denna tjej! Fantastiskt duktig.I söndags hade vi ett späckat schema hela dagen. Hade dubbelbokat oss men vi löste det och allt blev jättebra. Först var vi det föreställning på Lisebergsteatern, "Teatervinden", där några av Astrid Lindgrens underbara figurer sjöng och dansade, riktigt bra! Sen fick vi lägga på ett kol och promenera hem i rask takt för då hade vi sambons hela familj hemma hos oss för adventsfika och julklappsbyten! Men som sagt, allt gick jättebra och vi hade en superdag/kväll.


Och ikväll har vi slagit in de sista julklapparna, underbart skönt! :-) Lagt in både löksill och senapssill. På onsdag gör jag Skärgårdssill och gräslök- och citronsill. Behöver jag säga att min familj är galen i sill? :-)


I morgon kväll ska vi på Liseberg men först tar vi svängen om Gothia Towers och lämnar två paket till julklappsinsamlingen som Allwin står bakom. Gör det du med, den 23 dec stänger de säcken!


M♥

Inga kommentarer: