onsdag 1 september 2010

Recept


Försöker "hålla igen" lite på vardagarna och den här röran är ett gott komplement till kyckling/kött och sallad. Har bara "höftat" lite så exakta mått har jag inte, ni får smaka er fram.

2 röda paprikor fint strimlade

1 stor gul lök, finhackad

1 burk krossade tomater

1-2 msk balsamvinäger

3-4 msk ex. Baby Ray's "Hickory Brown sugar"(beroende på hur stark "rökig" smak du vill ha)
salt och peppar
1. Stek paprikan mjuk, sen i med löken, låt allt fräsa tillsammans.
2. Häll i en burk krossade tomater, balsamvinäger och hickorysåsen.
3. Lite salt och peppar. Var försiktigt med saltet då såsen ska vara mestadels söt i smaken.
4. Låt det puttra ihop och bli lite tjockare i stekpannan, ca 20-30 minuter på svag värme.
Servera till tex. grillat kött eller kyckling. En oslagbar kombo är att även ha en kall "bea"sås till detta.

Inga kommentarer: