måndag 20 september 2010

Jag är mållös!


Har precis sett "svenska New York fruar"....vad säger man. Jag är helt förstummad. Något vi har diskuterat på jobbet är alla dessa framgångsrika män till alla dessa fruar som just nu florerar i TV, hur kul kan de tycka att det är att deras fruar utmålas som rena rama katastroferna när det gäller "common sense". Kvinnor som inte kan handla mat, tanka bilen eller ge sin egen hund mat. Eller är det kanske det som är grejen, att mannen framstår som den med brain...Det behövs liksom inte en till i familjen som kan använda hjärnan. Även i den här omgången verkar det som att man väljer det här livet framför att skaffa barn....förstå mig rätt, man väljer själv, absolut, men nog är det konstigt att så många av dessa par som visas upp, saknar barn. Däremot kryllar deras hus av alla dessa små hundar. Gunilla "Stage mom" VISADE dock upp sin dotter, var hon inte lite lätt hysterisk den kvinnan? Hualigen!

2 kommentarer:

Ingela Toft sa...

Håller med Dig...helt och hållet! Var tar Vi andra vägen som har barn...och kanske då speciellt Vi som har mer en 1, 2...utan fler. Vad lär sig våra barn egentligen av dessa program? Och en del vuxna också om man skall ref till tex lyxfällan? Vi har många ungdomar Vi idag betalar för att de är arbetslösa...men de är ju drillade att man skall tjäna hur mycket som helst när man är klar med skolan eller inget alls...och vilka ungdomar idag drillas till att verkligen jobba sig till pengar?
Jag är själv ensamstående med 4 barn...jag sköter mig själv och mina barn och är framgångsrik! Och framgångsrik på många sätt.

Vänliga hälsningar

Ingela
MLM coach och entreprenör på internet

"M" sa...

Hej Ingela och tack för ditt inlägg!

Att alla dessa "fru" program roar och upprör råder det inga tveksamheter om. Och igår blev vi ju varje om ännu en liten hund, Blue! :-)