måndag 20 september 2010

Helgen


Vi har haft en underbar helg. Mys med sambons familj i Helsingborg, riktigt trevligt. Åkte ner i lördags morse och slank in till Båstad för ett besök på outleten som har bl.a. Lexington, Ceannis, Design House Sthlm osv. Hittade bara en enkel röd grytvante från Lexington samt en ljuslykta från DHS. Sen tutade vi vidare ner till H-borg, tog färjan över till Helsingör där vi strosade i någon timme innan det blev dags för lunch. Vädret var sisådär, blåsigt och lite regnigt, men helt OK. Åkte tillbaka till H-borg, checkade in på hotellet och softade lite innan vi gick ut och åt middag allesammans. Klockan var rätt mycket när vi väl kom fram till restaurangen och E åt lite pasta innan hon kröp ihop på soffan och somnade bland handväskorna. Där låg hon och sov i godan ro medan vi fick prata och äta klart. (MYCKET irriterande - väckarklockan på hotellrummat var inte avstängd så kl 06.30 ringde fanskapet!! Å inte nog med det - den var inställd på snooze..hahahahaha)
Igår åt vi frukost tillsammans innan vi gick ut för att ta en promenad och en fika. Men det var stört omöjligt att hitta ett fik/café som var öppet, jätteunderligt! Vi hittade dock Pistachia, fyllt med massor av godsaker. Glassen var helt underbar! Stället påminde om caféer och restauranger man kan hitta i Bangkok. Fick längt! :-) Efter det tog vi en promenad längs vattnet, fantastiskt ställe att bo på.
På vägen hem stannade vivid Höganäs outlet, men hittade bara några småpryttlar i deras butik. Höganäs porslin är inte aktuellt för mig längre, hade clubmuggarna i jooordens alla färger på 90-talet...de har min pappa fått nu! :-) På outleten finns ju även Kosta Boda, Rörstrand, Orrefors, Iittala osv. Efter det blev det bråttom hem för att hinna med att rösta och valvakan!

2 kommentarer:

arechuenjit sa...

Hello you are happy and fun?
I'm from thailand. Nice to meet you ^_^

"M" sa...

Hi, nice to meet you to!:-)