onsdag 31 mars 2010

Shopping Chiang Mai

Keramik - köpte ett stort fat samt 6 st av dessa småskålar - tror det blir fint att kombinera med mina Mateus tallrikar där hemma. ja vet - köpta tung keramik - jag lovar er, varje gång jag tar fram det kommer jag att minnas hur gott vi hade det!
Benetton hade rea och hittade ett par mjukisbyxor till E för 60 kr. UCB i guldtryck så klart! :-)

Fin vårjacka till E - ca 120 kr

Samt blus för samma märke, ca 75 kr.

Strandklänning till E för 20 k, köpt på marknad. Hur fin som helst. Vill ha en själv i detta mönstret!

Skor 40 kr, köpte ett par till i annat mönster. Supertunna och med kardborrknäpping, perfekt till dagis.

Å till slut "prinsesskor". Lovade E att hon skulle få köpa ett par till prinsesskläderna där hemma, men när vi satte oss för att fika så bytte hon om under bordet utan att vi märkte det och när vi väl skulle gå ifrån fiket så trippade hon så elegant därifrån! Vad vi skrattade! HON däremot var sååå stolt över sina "- klackskor"...som numera ligger nedpackade lååångt ner i väskan!

Ja, detta var några av de inköp vi gjorde....jag säger "några"...det blev rätt många fler, även till mig så klart men det får jag ta i ett senare inlägg om ni är intresserade dvs! :-)
Ha det riktigt bra och Glad Påsk till er alla!

2 kommentarer:

AnnaStina / Miss.Gizmolina sa...

GLAD PÅSK fina du och tusen TACK för krya-på-mig hälsningen på min blogg! :)

Lyckost dig som är i Thailand... Vi planerar att resa dit snart och jag tok-längtar! Tror vi måste ta oss en tur till Changmai en gång snart för jag ser att det är bra (billig) shopping där?! ;)

Johanna har också sånna där klack-skor och igår hade hon med sig ett par till dagis. Jag tänkte att personalen snabbt skulle byta till tofflor då jag lämnar henne, men då jag hämtade henne 4 tim senare så var de fortfarande på. Hon älskar dem ;)

NJUT semestern & fånga minnen !

Kram! :)

"M" sa...

Hej!!!!!
Ja, ett besök i Chiang Mai måste ni absolut planera in. Jag kan ge dig några riktigt bra shoppingtips, så hör av dig när det är på gång. Just nu sitter vi på Koh Lanta i ett helt fantastiskt hus som vi har hyrt i en vecka, sagolikt bra! Vi njuter och mår hur bra som helst, vill inte hem!
Kram kram