tisdag 6 januari 2009

Längtar

Sitter och surfar och försöker hitta bra hotell till vår månadslånga vistelse i Thailand senare i vår. Vi startar med att åka direkt från Bangkok när vi landar. Vi flyger inrikes upp till Chiang Mai och skall stanna där i 4 dagar. Sedan flyger vi ner till Phuket och vi har tidigare bott på Nai Harn Beach och Kata Beach men i år vet vi inte riktigt vart vi skall bo, tips någon?

Efter Phuket åker vi till Koh Lanta där vi förmodligen skall hyra ett hus i 8 dagar. Egen pool och bara 200 meter från havet. Hotell i all ära, men det kan bli lite skoj att få bo på "riktigt" i några dagar. Efter Koh Lanta blir det Ao Nang och dess omkringliggande öar och stränder. Vi är inte så imponerade av själva staden Ao Nang, men öarna/stränderna runtomkring är super! Sen avslutar vi med 4 dagar i Bangkok, vår favvisstad. Längtar som sagt....
Tar gärna emot tips!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, Et riktig godt nytt år til deg. Er ofte på bloggen din men jeg er ikke noe flink til å legge igjen kommentarer...

Jeg fikk jo så god help av deg sist jeg spurte "what to do in Gotenburg".., men problemet er at alt frister, så det hadde vært kjempefint om du kunne plukke ut hva du ville gjort.

Jeg har booket rom på Hotel Elite plaza, vi er på hotellet ca kl
1130. Tenkte å ta en liten matbit på Bromgyllen for deretter shopping fram til ca 1630. Har du en eller to eller flere klesbutikker som du synes vi må gå til ?? Tenkte å gå på Bliss kl 1630 for noe å drikke er det ok?

Er restauranten på hotellet bra, eller ville du heller gått på Magnus&Magnus?

Lørdag tenkte jeg shopping fram til lunch/brunch på Soho eller Manana, er det vanskelig å få bord ca kl 1500?

Tusen takk for hjelpen :o)

klem Helén

"M" sa...

Hej Helén och kul att höra från dig igen! Vilken härlig helg ni kommer att få! Hotell Elite plaza är fint, ligger centralt och nära till shopping! :-)
Brogyllen ligger mittemot hotellet och har fantastiska bakverk, smörgåsar och lättare luncher. Jag brukar köpa min morgonfralla där!:-)
Ni har en bra butik som ligger i närheten av hotellet och Brogyllen, den heter Charlotte och har massor av superfina kläder, den ligger på Drottninggatan. NK är ju alltid trevligt och just nu pågår det ju rea....Bakom Gustav Adolfs Torg ligger en annan butik som har fina kläder, United Fashion. Som sagt, det pågår utsalg överallt så ni kan nog göra fynd i de flesta butiker! En drink på Bliss blir jättebra, de har en drink med färska hallon som är supergod, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Har bara ätit lunch några gånger på Elite och det har alltid varit bra, dock inte på Magnus&Magnus men har hört att den skall vara superbra, jag hade nog valt M&M. Brunch på lördag skulle jag nog välja Soho, ligger mer centralt och massor av folk som passerar som man kan "glo" på! :-)
Hoppas ni får en superhärlig helg med massor av girltalk, drinkar och shopping Heléne! Klem

Anonym sa...

Hei igjen,

Og tusen takk igjen for gode tips, skal sende deg en melding når vi kommer tilbake!!

klem