tisdag 1 februari 2011

Still here!

Tog en liten bloggpaus! :-)


Idag har regnet öst ner hela dagen, riktigt grått och tråkigt, ingen vår i sikte!


Ikväll har vi monterat ner den ena av våra soffor som åker till tippen på lördag tillsammans med den andra som vi tar bort imorgon. På torsdag kommer nya soffan + fåtöljen med fotpallen och nu är jag jäkligt nervös, tänk om det inte blir bra? Men längtar, det gör jag ju förstås! :-)


Allt är bra för övrigt, E babblar på och det är full rulle varenda kväll, som det ska vara! Det kommer mycket roligt nu och vilka funderingar de har, man blir alldeles häpen ibland.

Häromdagen hade dagis varit på promenad och här i närheten finns det en otroligt brant back som vi kallar "mördarbacken" så när sambon frågade E efter dagis om de tagit den på sin promenad sa hon: "- nej pappa, där måste man ha tålamod!" :-)

Eller som när vännerna var här på våffellunch och E fick frågan hur det är på dagis: " - jo, det är trevligt!" :-)

Eller när hon fick syn på mig utan BH: "mamma, dina tuttar är lååånga!"
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha hon e för go lill gumman. Men klart att soffan o fåtölj blir bra, jag är inte ett dugg orolig ;) Ser framemot en bild//Kram Anna

Fröken Lefflers mamma sa...

Hahaha, gullunge!! Min dotter då, som vid våffellunchen på frågan om det var gott svarade med ett skratt: Neeeeee... och dom säger att barn inte förstår ironi! Soffan, fåtöljen mm kommer bli kanon men jag kommer sakna att sjunka ner i dom stoooora härliga sofforna...
kram

"M" sa...

Anna - ja, det blir nog bra till slut! Bilder kommer! kram

Frk Lefflers mamma - hahahahahah de är bara för goa de där enna små!