söndag 13 februari 2011

Djingis Kahn - bästa låten enligt E igår! :-)

Söndag kväll och Solsidan har precis slutat! Att jag inte dog när "Freddan" låg i bilen med läkaren! hahahahahaha serien är såå sjukt kul!

Igår började jakten på en matta till nya "soffhörnan". Hittade nog stans osmartaste mattförsäljare. Vi hade hittat en snygg grå ullmatta på nätet som det visade sig att en butik här i stan hade så vi åkte dit för att se om den skulle kunna passa, pris? Ca 3000 kr.
MEN, väl på plats upptäckte vi att det var fel grå färg och istället för att hjälpa oss att hitta en annan grå så frågar han " - vad får den kosta? Vi har nämligen köpt in ett gäng helt fantastiska mattor(redan här började jag ana oråd) som kostar ca 15 000 kr och varje matta är unik blablabla"...eehh, snacka om att inte vara uppmärksam. När en kund kommer och kikar på en matta för 3000 kr då kontrar han med en matta för 15 000 kr!

Jakten fortsätter.

Kollade "Mello" i igår och blev inte förvånad över slutresultatet förutom att Waltz åkte ur. Sen är väl jag den enda som tycker är Pär Andersson är rolig....
Sanna Nielsens stylist(?) - vad tänkte de?

E lyckades hålla sig vaken så långt att hon hann se Brolle samt Christer Sjögren, sen somnade hon sött i soffan. Enligt henne var låten Djingis Kahn bäst! hahahahahahahahahha
Den har hon sjungit heeeela dagen här hos oss!


Inga kommentarer: