måndag 14 februari 2011

Dagen

Strawberryshake

Hoppas du har haft mysig kväll med kanske något extra gott på tallriken.
Själv skulle jag "dra ihop" en härlig pasta med scampi. Sagt och gjort, sprang in till Feskarbröderna efter jobbet och köpte scampi, förbi ett kondis och köpte godsaker till kvällsfikat och sen hem. Satte igång........
ibland blir det inte som man har tänkt sig! :-) Smaken var det inget fel på men däremot - matlagningsgrädde istället för riktig grädde - nej, no more! Konsistensen blev inte direkt "creamy"! :-)
Men tänk vad kärleken är stark ändå, både E och sambon åt med god aptit och hävade att "-det är jättegott! Jag lovar!" ;-)
(Tack för rosorna älskling!)
Så idag blir det inget recept från mig! :-)
Har även idag bokat det sista inrikesflyget till vår resa i april. Så nu är alla flygresor klara, skönt! Nu återstår bara att hitta några mysiga hotell på några av de platser vi skall besöka. Allt som allt blir vi borta i nästan 4 veckor.

2 kommentarer:

NataljaOblonskaja sa...

Nej, matlagnigsgrädde går inte på långa vägar att jämföra med riktig grädde. Varken i smak, eller konsistens.
Får man fråga vart semestertrippen går. Vi brukar åka bort tre veckor varje år, men i år har det varit helt omöjligt att komma på någonstans, virrar runt på världkartan och kan inte ens bestämma oss för vilken kontinent.
Förra året blev det Borneo, en kanonresa. Ja, ibland har man verkligen lyxproblem :)).
Ha en riktigt härlig vecka!
Camilla

"M" sa...

Hej Camilla! Precis, det är ju så, ju mer grädde, desto bättre!
Vi har som vana att åka till Thailand 4 veckor varje år i mars/april och då brukar vi åka runt lite därav alla inrikesflygbokningar. E är ju rätt så liten än så det har fungerat så bra med Thailand, men Borneo låter ju superspännande! Om du går in under mars/april/maj för varje bloggår så finns det lite bilder från våra resor.

Önskar dig en bra vecka!
Madeleine