tisdag 30 november 2010

Familjeträff och snökaos!

Försenad födelsedagspresent från min bror med familj!

Så var vi då hemma igen sedan i söndags kväll. Vägen hem var rena rama mardrömmen då vi hamnade mitt i snökaoset med start i Nyköping och hela vägen ner till Gränna, där tog det slut för att sedan börja igen vid Ulricehamn och hela vägen hem till Göteborg. Bilresan tog 9 timmar mot normala 5-6 timmar. Många olyckor längs vägen, brandbilar, polis och ambulanser, usch, riktigt oroligt väglag men allt gick bra för oss och vi andades ut när vi väl var hemma igen. Puh!
Helgen har varit intensiv men underbar. Hann träffa min familj och lilla farmor som fyllde år i helgen. Mycket god mat och dryck blev det och en sväng på "stan" hann vi oxå med. E blev mycket ledsen när det blev dags att säga hej då till sin kusin. Och jag blir ledsen när jag ser hennes reaktion när det blir dags att säga hej då. Usch vad det gör ont i ett mammahjärta då!
Som vanligt slank jag in på Edblad & Co och köpte mig en ny bricka med halkskydd på ovansidan, perfekt för servering av goda drinkar! :-)Köpte även den lilla betongasken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, dom är grymt fina saker där, inhandlade själv lite julkulor i glas :) /Kram Anna

"M" sa...

Älskar den affären - bra blanding av både kläder och inredning. Me like!